top of page
Cable Cars

DISC

WANT IEDEREEN IS UNIEK

DISC

JEZELF EN ANDEREN BETER BEGRIJPEN

Het juiste gedrag is essentieel voor succesvolle projecten. Leer jezelf en anderen beter te begrijpen. Zo kan je de samenwerking vlot op elkaar afstemmen.

 

Door sociale vaardigheden te ontwikkelen kunnen mensen en projectteams competenties hun effectiviteit vergroten.

Een DISC traject begint met het invullen van 2 vragenlijsten. Je creëert daarmee een beeld van jezelf en hoe je op je omgeving reageert. Met DISC kan je onder andere inzicht krijgen in je gedragspatronen, omgaan met stress, leiding geven en ontvangen, irritaties van jezelf en van anderen.

Door samenwerking in teams komen mooie resultaten tot stand. Teamleden kunnen elkaar helpen en vormen soms voor elkaar een belemmering. Aan de hand van DISC wordt het teamgedrag zichtbaar. Een DISC teamcheck geeft nieuw inzicht.

DISC basisgedrag Werkinstructie

Snel, grondig en praktisch

DISC profielen bieden opdrachtgevers en projectmanagers objectiviteit en kwaliteit op een praktische wijze.

De door projectdeelnemers persoonlijk ingevulde vragenlijsten geven niet alleen snel een beeld van hun huidige en gewenste gedrag binnen hun rol of functie, maar ook van potentiële knelpunten en conflicten.

 

Daarnaast bieden de profielen praktische handvatten en aanknopingspunten voor verdere ontwikkeling en verbetering van de effectiviteit.

Dynamisch model

De DISC profielen van Persolog® zijn gebaseerd op een dynamisch model. De nadruk ligt op het huidige gedrag en overtuigingen. Dit geeft goede aanknopingspunten voor het afstemmen van medewerkers op de huidige situatie en hun gewenste ontwikkeling. De deelnemers krijgen concrete aanbevelingen om te komen tot effectiever teamgedrag.

 

DISC profielen bevorderen optimale inzet en effectiviteit van medewerkers en helpen conflicten te beheersen en voorkomen. 

TOEPASSINGEN

Voorbeelden van DISC trainingen:

  • Effectief werken met DISC

  • Effectief leiderschap met DISC

  • Time Mastery met DISC

  • Feedback geven en ontvangen met DISC

  • Leidinggeven aan teams met DISC

DISC is ook uitstekend te combineren met IPMA

trainingen, voor het grootst mogelijke resultaat.

107617688-Teamdesign copy.jpg

Wij laten u graag ontdekken hoe de principes van gezond leren in een training kunnen worden toegepast.

bottom of page