top of page

WAAROM OPLEIDEN?

Een bedrijf heeft alleen toekomst als de mensen in het bedrijf blijven functioneren. Een veilige werkplek levert een betere sfeer in het bedrijf en daardoor een betere werkomgeving.

 

Veilige organisaties met competent leiderschap zijn aantrekkelijk voor mensen van een kwalitatief hoger niveau. Om dit te bereiken, is zowel fysieke als sociale veiligheid van belang.

WAAROM OPLEIDEN VOOR PROJECTEN?

Ieder technisch werk is een uitdaging. Of het gaat om een grootschalig internationaal project met honderden medewerkers of een enkelvoudige klus in een klein team. Door onrealistische planning, beperkt budget, een tekort aan middelen of gebrekkig leiderschap kunnen de spanningen hoger oplopen dan nodig.

 

Het leiden en begeleiden van projecten is te leren en het succes ligt voor iedereen binnen handbereik. Gun jezelf veel succes en leer van de beste praktijkervaringen van succesvolle collega’s. Dat geldt uiteraard ook voor opdrachtgevers.

 

Het deelnemen aan een projectteam is ook niet vanzelfsprekend. Ongeoefende deelnemers in een team kunnen ernstige schade toebrengen aan zichzelf en de overige spelers. Daarom blijft ontwikkeling en coaching op de werkplek een vereiste.

Doorlopende educatie is ook voor de meest doorgewinterde leiders geen overbodige luxe.

Renovation Equipment

SLIM OPLEIDEN

Wij maken intelligent gebruik van eLearning,

klassikaal leren en begeleiding op de werkplek

E-LEARNING

Individueel je niveau verhogen

en aansluiten bij een groep

ONLINE

Online inspireren, mobiliseren, waarderen, evalueren

WERKPLEK

Fysieke bijeenkomsten met maximaal resultaat

Het resultaat

De aanpak.png

Wij laten u graag ontdekken hoe de principes van gezond leren in een training kunnen worden toegepast.

bottom of page